Svenhippa

På Utö har Aktiv Skärgård anordnat hundratals svensexor och möhippor sedan starten 2008. Varje år lägger vi till någon nyhet varför våra kunder ofta väljer att komma tillbaka med samma eller andra kompisgäng år efter år för att njuta av en härlig atmosfär och förstklassig service. På Utö erbjuder vi både färdiga paket som listas nedan och en hel rad av aktiviteter från vår A la carte meny av aktiviteter. Vill du kombinera paket med någon ytterligare aktivitet eller göra andra justeringar i paketen går det självklart också bra. Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer.

 

Svenhippa - All inclusive Utö

Helhetsupplägg med aktivitet, boende och mat! Ska en bekant, nära vän eller släkting gifta sig? Då har ni mycket att planera, inte sant? Vi anordnar många svensexor och möhippor varje år och har alltid aktiviteter som i första hand fokuserar på brud eller brudgum. Det viktiga är att man har kul tillsammans när man besöker oss! Vi tror att hemligheten bakom en lyckad svensexa eller möhippa ligger i de små personliga detaljerna. Om ni låter oss göra ”grovjobbet” får ni tid över till det viktiga. Vårt paket innehåller därför allt ni behöver för en oförglömlig dag.  

Svenhippa - Fredagshippan Utö

Paketet för er som vill köra Svenhippan på en fredag med aktivitet, boende, mat och bastu. Anpassat i ett schema som fungerar efter en halvdag på jobbet. Detta paket lämpar sig även ypperligt som en lyxig AW när ni exempelvis vill fira något på jobbet.  

Svenhippa - Lilla All inclusive Utö

Paketet för er som har begränsat med tid eller pengar - Aktivitet, boende, mat och bastu. Allt samlat i ett väl genomtänkt upplägg med massor av möjligheter till egna inslag. Lilla paketet passar såväl er som vill göra något mer innan ni kommer till Utö som er som vill hålla kostnaden nere. Oavsett varför ni väljer lilla paketet innehåller det allt ni behöver för en oförglömlig dag.   Ska en bekant, nära vän eller släkting gifta sig? Då har ni mycket att planera, inte sant? Vi anordnar många svensexor och möhippor varje år och har alltid aktiviteter som i första hand fokuserar på brud eller brudgum. Det viktiga är att man har kul tillsammans när man besöker oss! Vi tror att hemligheten bakom en lyckad svensexa eller möhippa ligger i de små personliga detaljerna. Om ni låter oss göra ”grovjobbet” får ni tid över till det viktiga. Vårt paket innehåller därför allt ni behöver för en oförglömlig dag.  

Svenhippa - Stora All inclusive Utö

Paketet för er som vill köra dubbla aktiviteter och slippa krångel! Ska en bekant, nära vän eller släkting gifta sig? Då har ni mycket att planera, inte sant? Vi anordnar många svensexor och möhippor varje år och har alltid aktiviteter som i första hand fokuserar på brud eller brudgum. Det viktiga är att man har kul tillsammans när man besöker oss! Vi tror att hemligheten bakom en lyckad svensexa eller möhippa ligger i de små personliga detaljerna. Om ni låter oss göra ”grovjobbet” får ni tid över till det viktiga. Vårt paket innehåller därför allt ni behöver för en oförglömlig dag.