Anslut till äventyret

Jobba hos oss

Extrajobb som akltivitetsledare

Vi är ett aktivitetsföretag med verksamhet både på Utö i Stockholms skärgård och centrala Stockholm. Vårt motto är Lek på fullt allvar!

Sedan starten 2007 har vi erbjudit mängder av olika aktiviteter för både privatpersoner och företag. För oss är det väldigt viktigt att leverera roliga upplevelser och vi har massor med återkommande kunder. Vår personal är det viktigaste vi har och är företagets ansikte utåt. Det är viktigare att ha en positiv lösningsorienterad attityd, än en lång utbildning. Att känna sig bekväm med att prata inför en grupp och att vara ansvarsfull är en självklarhet.

Som ledare och instruktör är du vår viktigaste kontakt med våra gäster. Ditt huvudfokus blir att genomföra aktiviteter och event i centrala Stockholm. Exempel på våra roliga aktiviteter är Bumper fotboll, WOW (gå på vatten), Segway och uthyrning av olika uppblåsbara hoppborgar. Våra kunder är alltifrån företag, till privatpersoner och föreningar.

Två personer står i sand, den ena kvinnan har en bumper boll på sig, redo att spela bumperfotboll.

Tjej eller kille och du bör kunna tala engelska. Helst B-körkort då vi genomför en del event som kräver att vi är mobila. Du ska vara ansvarstagande, driftig, välkomnande, framåt samt service- och säljinriktad. Du ska ha lätt för att möta andra människor, vara flexibel och ordningsam med en positiv energi.

Service – Ansvarstagande – Genomförande är våra tre viktigaste ledord. Erfarenhet av att leda grupper, eller annan säsongsverksamhet, är ett plus, men för oss är inställning viktigare än utbildning. Du ska inte vara rädd för att arbeta fysiskt och kunna hugga i med ett leende på läpparna. Jobbet innebär mycket aktiv kontakt med gäster och är emellanåt stressigt men alltid med fokus på en bra leverans till kund.

Du ska också kunna arbeta med att lämna ut utrustning direkt till kunder vid vårt lager i Sundbyberg.

Start omgående, primärt genomförs aktiviteterna under helger, men även vissa vardagar. Provarbete sker i samband med en bokad aktivitet, både för att du och vi ska få se att det fungerar tillfredställande.

Ansökan sker via mail. För frågor är ni välkomna att ringa/maila

E-post: info@aktivskargard.se
Anders Beigler – 070-36 26 209
Anna Forsberg – 070-266 12 32