Sjöbodar i Stockholms skärgård

Hyr en stuga

Överblicks bild på området nere vid sjöbodarna, när vatten med många träd.

Unika Sjöbodar vid Havet

Vi hyr ut autentiska sjöbodar som har ett fantastiskt unikt läge precis vid havet. Avskilt och vackert. Enkel standard, med kokplatta och kylskåp som drivs med gasol. Stugorna är ej utrustad med el och utedass finns. 

Promenad genom skogen på mindre stigar, ej cykelväg hela vägen. Brantvarpet ligger ca 2 km från Gruvbryggan och lämpar sig perfekt för klippbad, vandring o paddling! 

Våra sjöstugor

Brantvarpet 1

Stuga med 2 bäddar samt plats för ett barn.

Sjöbod med ett unikt läge precis vid havet. Avskilt och vackert. Enkelt boende på cirka 20 kvm, med kokplatta och kylskåp som drivs med gasol. Köksdel utrustat för enklare matlagning. Stugan är ej utrustad med el, men utedass finns. Det finns även utemöbler och grill. 1,5 liter vatten per person och dygn ingår i bokningen. Stugan städas av gästen vid utcheckning. 

Brantvarpet 2

Består av två stugor med två bäddar per stuga.

Två mindre sjöbodar på ca 8+8 kvm med ett unikt och avskilt läge på klippa precis invid havet. Enkelt boende med gasoldriven kokplatta och kylskåp. Köksdel i ena stugan utrustat för enklare matlagning och stugan är ej utrustad med el. Utedass ligger i direkt anslutning till stugorna. 1,5 liter vatten per person och dygn ingår i bokningen. Stugan städas av gästen vid utcheckning.

Boka stuga