Aktiviteter

Kajakturer med guide

Skärgårdspaddling

Är du på jakt efter det där lilla extra? Det där som ger ro så fort du blundar och tänker tillbaka?
Att paddla kajak i bedövande vacker skärgård mellan kobbar & skär, äta skärgårdsinspirerad lunch på en klippa och bara känna fullkomligt lugn. Ja, det här är just en sådan upplevelse!

Vi har flera olika varianter av kajakturer med guide. Allt för att passa den grupp och de individer som ska paddla. Våra instruktörer och guider är utbildade, så ni kan känna er trygga på turen.

Lunchpaddling

Lunchpaddling är ett paket för dig som vill uppleva skärgården när den är som bäst! Följ med våra guider ut på en tur och njut!
Vi träffas hos oss kl 10:00 för en genomgång av kajakerna, paddlingsteknik och säkerhet. Därefter packar vi och paddlar ut. Vi letar upp en liten Ö som blir vår för en stund och där äter vi vår lunch.

Pris: 690kr/pers (minst 4 pers)
Tidsåtgång: 3-4h

Kvällspaddling

När solen börjar gå ner och de blir lite svalare ute och lugnare på vattnet, paddlar vi iväg och ni får möjlighet att uppleva naturen, sjöfåglarna och känslan att vara nära vattnet! Paus för fika på mysigt ställe, en klippa eller en strand utifrån paddlingstur.

Pris: 540kr/pers (minst 4 pers)
Tidsåtgång: 2-3h

Fikapaddling

Guidad fin paddling i skärgårdsmiljö där ni får möjlighet att uppleva naturen, sjöfåglarna och känslan att vara nära på vattnet! Paus för fika på mysigt ställe, en klippa eller en strand utifrån paddlingstur.
​​​​​​​
Pris: 540kr/pers (minst 4 pers)
Tidsåtgång: 2-3h

Bokningsförfrågan

Jag önskar boka: