Aktiviteter

Svenhippa – lilla all inclusive Utö

Lilla paketet

Paketet för er som har begränsat med tid eller pengar – Aktivitet, boende, mat och bastu. Allt samlat i ett väl genomtänkt upplägg med massor av möjligheter till egna inslag.
Lilla paketet passar såväl er som vill göra något mer innan ni kommer till Utö som er som vill hålla kostnaden nere. Oavsett varför ni väljer lilla paketet innehåller det allt ni behöver för en oförglömlig dag.

Ska en bekant, nära vän eller släkting gifta sig? Då har ni mycket att planera, inte sant? Vi anordnar många svensexor och möhippor varje år och har alltid aktiviteter som i första hand fokuserar på brud eller brudgum. Det viktiga är att man har kul tillsammans när man besöker oss! Vi tror att hemligheten bakom en lyckad svensexa eller möhippa ligger i de små personliga detaljerna. Om ni låter oss göra ”grovjobbet” får ni tid över till det viktiga. Vårt paket innehåller därför allt ni behöver för en oförglömlig dag.

I detta mindre paket finns även möjlighet till mer egentid, men samtidigt allt som behövs för en oförglömlig dag! Självklart kan tiderna för de olika momenten justeras, men ett vanligt upplägg ser ut som följande:

När ni kommer till Utö börjar ni med en fysisk aktivitet som Beachvolley, eller Fotbollsmatch. Efter det finns möjlighet för lite egentid, samt tältresning och inkvartering. På campingen, som ligger ca 10 minuters promenadavstånd från oss, finns militärtältet och tillsammans reser ni det! Förslagsvis får Bruden eller Brudgummen får hålla taktpinnen! Instruktioner medföljer!

På Utö finns en av skärgårdens finaste campingplatser. Precis vid havet, med en vacker vy över södra hamnen och Mysingen – och en alldeles egen sandstrand! På campingen finns en servicestuga med toaletter, duschar och ett litet utrymme med kokplattor.

När alla är inkvarterade är det dags för en rolig aktivitet! Vi har flera olika aktiviteter att välja mellan, men rekommenderar att ni väljer en aktivitet som passar bruden/brudgummen. Gillar personen vatten eller en fysisk aktivitet, kanske kajakpaddling är bästa valet, är det en före detta militär kan Paintball vara aktiviteten och för den fotbollsintresserade är Bumperball valet! Har ni svårt att välja en aktivitet, är mångkampen ett bra alternativ där det går att anpassa grenarna.

På kvällen får ni tillgång till en gemensam bastu i hamnen. Vi tillhandahåller även alla råvaror och instruktioner för att kunna tillaga en god wokmiddag på en Muurikka.

Egen dryck medtages av gruppen. Observera att alla måste vara nyktra under aktiviteterna.

Nattklubben “Bakfickan” har öppet alla helger under säsong och där avslutar de flesta svenhippor natten!

Paketet innehåller

  • Beachvolley/ Fotboll
  • Aktivitet (välj mellan paintball, trekamp, segway, bumperfotboll, trippelstafett på hjul, kajakpaddling, yoga eller kajakpolo)
  • Bastu (i delad bastu)
  • Muurikka-middag
  • Boende i militärtält

Pris: 950:-/person
Minsta debitering: 10 personer

 

Tillval/Uppgradering:

Vandrarhem +350:-
Frukost +195:-
Sovsäck och liggunderlag +150:-
RIB Årsta-Utö +4500:-/10p

Bokningsförfrågan

Jag önskar boka: