Aktiviteter

Svenhippa – all inclusive Utö

Boende, aktivitet och mat

Helhetsupplägg med aktivitet, boende och mat! Ska en bekant, nära vän eller släkting gifta sig? Då har ni mycket att planera, inte sant? Vi anordnar många svensexor och möhippor varje år och har alltid aktiviteter som i första hand fokuserar på brud eller brudgum. Det viktiga är att man har kul tillsammans när man besöker oss! Vi tror att hemligheten bakom en lyckad svensexa eller möhippa ligger i de små personliga detaljerna. Om ni låter oss göra ”grovjobbet” får ni tid över till det viktiga. Vårt paket innehåller därför allt ni behöver för en oförglömlig dag.

I detta paket ingår allt för en oförglömlig dag! Självklart kan tiderna för de olika momenten justeras, men ett vanligt upplägg ser ut som följande:

Ni kommer ut till Utö med en av morgonbåtarna och då börjar ni dagen med en fysisk aktivitet som Beachvolley, eller Fotbollsmatch. Efter det lagar ni tillsammans en gemensam woklunch på en stor muurikka. Vi tillhandahåller alla råvaror och tillbehör som ni behöver och tillsammans tillagar ni lunchen.

Efter lunch finns möjlighet för lite egentid, samt tältresning och inkvartering. På campingen, som ligger ca 10 minuters promenadavstånd från oss, finns militärtältet och tillsammans reser ni det! Förslagsvis får Bruden eller Brudgummen får hålla taktpinnen! Instruktioner medföljer!
På Utö finns en av skärgårdens finaste campingplatser. Precis vid havet, med en vacker vy över södra hamnen och Mysingen – och en alldeles egen sandstrand! På campingen finns en servicestuga med toaletter, duschar och ett litet utrymme med kokplattor.

När alla är inkvarterade är det dags för en rolig aktivitet! Vi har flera olika aktiviteter att välja mellan, men rekommenderar att ni väljer en aktivitet som passar bruden/brudgummen. Gillar personen vatten eller en fysisk aktivitet, kanske kajakpaddling är bästa valet, är det en före detta militär kan Paintball vara aktiviteten och för den fotbollsintresserade är Bumperball valet! Har ni svårt att välja en aktivitet, är mångkampen ett bra alternativ där det går att anpassa grenarna.

På kvällen får ni tillgång till vår relaxanläggning med bastu och badtunna. Vi tillhandahåller även alla råvaror och instruktioner för att kunna tillaga en god tre-rätters grillmiddag.

Egen dryck medtages av gruppen. Observera att alla måste vara nyktra under aktiviteterna.

Nattklubben “Bakfickan” har öppet alla helger under säsong och där avslutar de flesta svenhippor natten!

Paketet innehåller

 • Beachvolley/ Fotboll
 • Muurikka-lunch
 • 1 aktivitet (välj mellan paintball, trekamp, segway, bumperfotboll, trippelstafett på hjul, kajakpaddling, yoga eller kajakpolo)
 • Bastu och badtunna
 • Grillmiddag
 • Boende i militärtält

Pris: 1 490:-/person
Minsta debitering: 10 personer

 

Tillval/Uppgradering:

 • Extra aktivitet +200:-
 • Vandrarhem +350:-
 • Frukost +195:-
 • Sovsäck och liggunderlag +150:-
 • RIB Årsta-Utö +4500:-/10p

Bokningsförfrågan

Jag önskar boka: