Om hoppborgarna

Vi försöker ständigt pressa våra priser på hoppborgarna, utan påverkan på säkerhet och kvalitet. Det går vi genom att ha många kunder, flera hoppborgar, kontinuerligt byta ut vår utrustning och ha tydliga rutiner. Det enda det betyder för dig är att du hämtar och lämnar hoppborgen vid förutbestämda tidpunkter vilket gör det enkelt för oss och dig att planera och boka. Vill du hämta hoppborgen på en annan tid eller kanske rent av få den utkörd går det oftast också bra. Vi tar då en extra avgift på 500 kr per utlämning/återlämning.

Vårt lager ligger på Gamla Ingarövägen 12, Ingarö. Samma plats som vårt aktivitetscenter. Kör förbi stora parkeringen till höger, när ni kommer uppför backen finns en bom till vänster. Vänta där så möter vi er!

 

Säkerhet

Alla hoppborgar inspekteras innan uthyrning, men vi rekommenderar även kunden att göra en översikt innan den används. Den instruktionen får kunden vid uthyrningstillfället. 

  • Du som vuxen är skyldig att övervaka hoppborgen hela tiden den är uppblåst. Det är ett krav på att det alltid ska finns en vuxen vid hoppborgen som håller uppsikt, både över antalet barn och omgivningen kring borgen
  • Om du lämnar borgen obevakad ska ansvariga tömma den på luft först
  • Undvik att placera hoppborgen på hårda underlag och se till att det är fri yta runt hoppborgen. Vår starka rekommendation är att hoppborgen står på gräs
  • Se till att det finns stötdämpande material runt hoppborgens öppningar. Minst 1,2 meter runt öppningen
  • Hoppborgen ska vara förankrad, hel och ordentligt uppblåst. Vi tillhandahåller jordankare som hoppborgen ska fästas med
  • Det är inte tiltåtet att klättra, eller hänga på hoppborgens väggar
  • Ni får inte överskrida maxantalet användare 
  • Skor, vassa föremål, mat och andra olämpliga objekt ej ska tas in i hoppborgen
  • Ingången ska hållas fri från hinder

Air Bots

Först vill vi säga att vi är jätteglada att kunna erbjuda denna galet roliga aktivitet! Kortfattat kan man säga att Air Bots är 2000-talets svar på klassiska Sumobrottningen och är bättre än att spela tv-spel! Air Bots är en kamp mellan två deltagare, i uppblåsbara dräkter.  Dräkterna finns i storlek för både barn och vuxna. För mer information - www.air-bots.com Pris: Från 2490:- per dygn

Bumperball Kalas

Inte bara vuxna kan spela bumperfotboll. Vi har bollar i mindre format också. Dessa bollar lämpar sig ypperligt för barn i 6-12 års åldern. Vi hyr ut bollarna på samma sätt som hoppborgarna.  Allt ni behöver är en gräsyta eller gymnastiksal att spela i. Obs! Man får inte använda bollarna på asfalt, betong eller liknande underlag. Pris: 1490:-

Bumperbåt

Har ni en egen pool och vill låta de yngsta barnen göra något extra roligt? Boka då en Bumperbåt! Den drivs med batteri och barnen stoppar i en Token (mynt) så åker båten runt dit barnet styr. För åldrarna 3-6 år

Fussball spel

Detta är ett jättestort fotbollsspel, även kallat Fussball! Likt bordsspelet sitter spelaren fast i sin position och tillsammans med lagkamraterna ska de göra mål. Passar barn i åldrarna 6-16 år! Mått: 10 meter lång, 5 meter bred och 1,2 meter hög. Pris: Vardag 1590:- Helg 1990:- (Hämtas fredag lunch och återlämnas söndag em, för andra tider kontakta oss)

Hoppborg Baby Dino Lake

Nu tar vi in ett nytt spännande koncept med hoppborgar för de minsta barnen! En öppen hoppborg där även föräldrarna kan leka tillsammans med barnen, i en säker och färgglad miljö.  I denna hoppborg kan barnen klättra på dinosaurien, krypa under svansen och balansera över bron i en spännande miljö. Pris: Vardag 990:- Helg 1390:- (Hämtas fredag lunch och återlämnas söndag em, för andra tider kontakta oss)

Hoppborg Baby Racerbil

Nu tar vi in ett nytt spännande koncept med hoppborgar för de minsta barnen! En öppen hoppborg där även föräldrarna kan leka tillsammans med barnen, i en säker och färgglad miljö.  I denna hoppborg kan barnen klättra och hoppa runt på bilbanan! Pris: Vardag 990:- Helg 1390:- (Hämtas fredag lunch och återlämnas söndag em, för andra tider kontakta oss)

Hoppborg Combo Jungle

Denna hoppborg har Madagaskartema! Tycker ni om djur, ska ni boka denna hoppborg som även inkluderar en rutchkana på sidan, för extra mycket skoj!  Fungerar bäst i åldrarna 4-10 år  Pris: Vardag 1490:- Helg 1990:- (Hämtas fredag lunch och återlämnas söndag em, för andra tider kontakta oss)

Hoppborg Combo Palm

Här vajar palmerna i takt med att barnen hoppar! Här finns även en rutchkana på utsidan, för extra mycket skoj!  Fungerar bäst i åldrarna 4-12 år  Pris: Vardag 1490:- Helg 1990:- (Hämtas fredag lunch och återlämnas söndag em, för andra tider kontakta oss)

Hoppborg Combo Sport

Är du eller ditt barn tokig i sport? Då ska ni boka denna hoppborg som även inkluderar en rutchkana på sidan, för extra mycket skoj!  Pris: Vardag 1490:- Helg 1990:- (Hämtas fredag lunch och återlämnas söndag em, för andra tider kontakta oss)

Hoppborg Combo Superman

Här är den perfekta hoppborgen för barnet som älskar superhjältar! Superman och Batman pryder framsidan av borgen. Denna hoppborg inkluderar även en rutchkana på sidan, för extra mycket skoj!  Spring in, hoppa runt och kasta dig ut för rutchkanan - Om och om igen...  Pris: Vardag 1490:- Helg 1990:- (Hämtas fredag lunch och återlämnas söndag em, för andra tider kontakta oss)

Hoppborg Dino Combo

I denna jättedinosaurie kan barnen både hoppa, klättra och åka rutschkana! Pris: Vardag 1290:- Helg 1590:- (Hämtas fredag lunch och återlämnas söndag em, för andra tider kontakta oss)

Hoppborg Krokodil

Vår minsta hoppborg som är perfekt för inomhuskalaset! Tack vare den begränsade höjden fungerar den i såväl villor som lägenheter.  Tänk att få möjligheten att överraska kompisarna med en hoppborg på kalaset!  Pris: Vardag 990:- Helg 1390:- (Hämtas fredag lunch och återlämnas söndag em, för andra tider kontakta oss)

Hoppborg Sagoslottet

Älskar ditt barn sagor med prinsar och prinsessor? Då ska ni boka detta sagoslott och låta fantasin göra resten!  Pris: Vardag 990:- Helg 1390:- (Hämtas fredag lunch och återlämnas söndag em, för andra tider kontakta oss)

Prickskytte

Sikta och skjut! Här kan alla få chansen att sätta en frispark i krysset. Utmana kompisarna för att se vem som skjuter bäst frisparkar, i målets fem hål. Pris: Vardag 990:- Helg 1490:- (Hämtas fredag lunch och återlämnas söndag em, för andra tider kontakta oss)

Zorb boll

Spring i detta jätte hamsterhjul! Garanterad skrattfest!