Födelsedagskalas

Hyr utrustning för hemmakalas,

eller testa våra kalaspaket på Södersved!

Bumperball Kalas

Inte bara vuxna kan spela bumperfotboll. Vi har bollar i mindre format också. Dessa bollar lämpar sig ypperligt för barn i 6-12 års åldern. Vi hyr ut bollarna på samma sätt som hoppborgarna.  Allt ni behöver är en gräsyta eller gymnastiksal att spela i. Obs! Man får inte använda bollarna på asfalt, betong eller liknande underlag.

Hyr hoppborg

Perfekt alternativ för er som vill ha kalaset hemma på tomten, eller en gräsyta nära hemmet! Ni hämtar och lämnar på vårt lager, eller väljer utkörning om ni hellre önskar det! Under Uthyrning kan ni se hela vårt sortiment av hoppborgar!

Kalaspaket lilla Södersved

Kom till Södersved på Ingarö och fira din födelsedag med släkt och vänner! Paketet passar alla barn som är mellan 4-12 år! Vad ingår Personal som tar hand om er Aktivitet Saft och popcorn Södersvedssviss (marängsviss på vårt vis) Godispåse till alla barn Present till födelsedagsbarnet Kaffe till 2 vuxna Val av aktivitetet Hinderbana Hoppborg Segway Bumperfotboll Pris Vardag 150:-/barn Helg 170:-/barn Ni behöver boka för minst 10 deltagare. Det finns inte någon maxgräns, dock kan vissa aktiviteter inte väljas om det blir för många barn. Rådfråga oss så hjälper vi er att rekommendera lämplig aktivitet åt er!    

Kalaspaket mellan Södersved

Kom till Södersved på Ingarö och fira din födelsedag med släkt och vänner! Paketet passar alla barn som är mellan 4-12 år! Vad ingår Personal som tar hand om er Aktivitet Korv med bröd Saft och popcorn Södersvedssviss (marängsviss på vårt vis) Godispåse till alla barn Present till födelsedagsbarnet Kaffe till 2 vuxna Val av aktivitetet Hinderbana Hoppborg Segway Bumperfotboll Pris Vardag 170:-/barn Helg 190:-/barn Ni behöver boka för minst 10 deltagare. Det finns inte någon maxgräns, dock kan vissa aktiviteter inte väljas om det blir för många barn. Rådfråga oss så hjälper vi er att rekommendera lämplig aktivitet åt er!    

Kalaspaket stor Södersved

Kom till Södersved på Ingarö och fira din födelsedag med släkt och vänner! Dubbla aktiviteter för alla barn som är mellan 4-12 år! Vad ingår Personal som tar hand om er 2 aktiviteter Korv med bröd Saft och popcorn Södersvedssviss (marängsviss på vårt vis) Godispåse till alla barn Present till födelsedagsbarnet Kaffe till 2 vuxna Val av aktivitetet Hinderbana Hoppborg Segway Bumperfotboll Pris Vardag 220:-/barn Helg 240:-/barn Ni behöver boka för minst 10 deltagare. Det finns inte någon maxgräns, dock kan vissa aktiviteter inte väljas om det blir för många barn. Rådfråga oss så hjälper vi er att rekommendera lämplig aktivitet åt er!