• Eventpaket

  Här finns våra eventpaket till föreningar, skolor och företag!

  Bild från Hammarbys familjedag!

 • Eventpaket

  Här finns våra eventpaket till föreningar, skolor och företag!

  Bild från Sickla IF´s familjedag!

 • Eventpaket

  Här finns våra eventpaket till föreningar, skolor och företag!

  Bild från Paradisloppet på Ingarö

Event

Varje år gör vi massor med event där vi tar med oss utrustning och kommer till er! Det kan vara för en idrottsföreningar, skolor, församlingar, föreningar, butiker, köpcentrum med mera.

Nedan finns olika förslag på upplägg, men kontakta oss gärna för just ert arrangemang! Uppläggen anpassas alltid efter deltagarnas ålder och antal.

 

Föreningar

Vi gör mycket aktiviteter med idrottsföreningar. Det kan vara lag som vill bryta av en vanlig träning med ett nytt kul upplägg, tematräningar, idrottscuper eller familjedagar. Eftersom vi genomför mycket aktiviteter med barn och ungdomar, ligger stort fokus på glädje och delaktighet, även i alla tävlingsmoment. För oss är det viktigt att alla kan delta och ha kul, även i matcher och tävlingssammanhang. Vår utbildade personal kan hjälpa till att hålla i träningsmoment, göra fysiska hinderbanor och kanske genomföra matcher på ett mer nyskapande sätt.

Vill ni hellre bara ha en rolig stund tillsammans kan vi även komma med någon rolig aktivitet och köra med er. 

Ska er förening genomföra en cup, eller familjedag kan vi komma och genomföra en massa aktiviteter som är anpassade efter barnens ålder. Ni kan då även tjäna pengar på att erbjuda aktiviteter! Låt alla deltagare köpa ett åkband för att få köra aktiviteterna och ni har tjänat in kostnaden och tjänat en slant!

Eventpaket 1 - XS

Spela bumperfotboll med laget, eller klassen! Aktiviteten är lämplig för barn och ungdomar mellan 6-12 år.  Information Inte bara vuxna kan spela bumperfotboll. Vi har bollar i mindre format också. Dessa bollar lämpar sig ypperligt för barn i 6-12 års åldern. Vi hyr ut utrustningen till er och ni kör aktiviteten under träningstid.  Allt ni behöver är en gräsyta eller gymnastiksal att spela i. Obs! Man får inte använda bollarna på asfalt, betong eller liknande underlag.   Ingår: 8 Bumperbollar, fläkt, mål och skarvsladd Mått: Ni behöver en yta på ca 20x10 meter att spela på Vikt: Ca 12 kilo per Bumperbolll Ålder: 6-12 år Transport: Får plats i en Combi. Vissa modeller kräver att baksätet fälls Övrigt: Drivs med en fläkt och kräver 230 V el (ett vanligt vägguttag) Placering: Bumperfotboll spelas på gräs, eller inomhus i gymnastiksal. Får ej spelas på asfalt, eller grus Pris: 1490:-

Eventpaket 2 - Small

Spela bumperfotboll, eller kör Segway med laget, klassen, eller på den mindre cupen! Aktiviteten är lämplig för vuxna och ungdomar från 12 år och uppåt.  Information Inte bara vuxna kan spela bumperfotboll. Vi har bollar i mindre format också. Dessa bollar lämpar sig ypperligt för barn i 6-12 års åldern. Vi hyr ut utrustningen till er och ni kör aktiviteten under träningstid.  Allt ni behöver är en gräsyta eller gymnastiksal att spela i. Obs! Man får inte använda bollarna på asfalt, betong eller liknande underlag.   Bumpers Ingår: 8 Bumperbollar, fläkt, mål och skarvsladd Mått: Ni behöver en yta på ca 20x10 meter att spela på Vikt: Ca 12 kilo per Bumperbolll Ålder: 6-12 år Transport: Får plats i en Combi. Vissa modeller kräver att baksätet fälls Övrigt: Drivs med en fläkt och kräver 230 V el (ett vanligt vägguttag) Placering: Bumperfotboll spelas på gräs, eller inomhus i gymnastiksal. Får ej spelas på asfalt, eller grus Pris: 2500:-/dygn   Segway Ingår: 2 Segways, hjälmar och laddsladdar Mått: Ni behöver en yta på ca 20x10 meter att spela på Vikt: Ca 47 kg per Segway Ålder: Från 6 år till vuxna Transport: Får plats i en Combi. Vissa modeller kräver att baksätet fälls Övrigt: Drivs batteri och kräver 230 V el (ett vanligt vägguttag) vid laddning Placering: Körs på asfalt, eller inomhus i gymnastiksal. Ej gräs då det kan bli halt.  Pris: 2500:-/dygn

Eventpaket 3 - Medium

Perfekt paket om ni är 50-100 deltagare! Exempelvis om ni arrangerar en cup, eller en familjedag med föreningen/skolan! Information Arrangerar ert lag en cup och erbjuda deltagarna något extra, ni kanske vill tjäna lite extra pengar till lagkassan, eller bara erbjuda föreningen/skolan barn på en oförglömlig dag? Detta paket är perfekt för att sysselsätta 50-100 barn och ungdomar. Vi kommer till er och genomför aktiviteten, men ni tillhandahåller även 2 personer som hjälper till. Då kan vi hålla nere kostnaden för aktiviterna. I detta paket ingår bumperfotboll, hoppborg, skottborg och Segway!   Det behövs en gräsyta eller konstgräsyta att vara på. Obs! Av säkerhetsskäl genomför vi inga aktiviteter på asfalt, betong eller andra hårda underlag.   Ingår:  1 plan bumperfotboll för 6 deltagare åt gången, med mål, eller en uppblåsbar hinderbana 1 hoppborg 1 prickskytte 1 Segway Ålder: Deltagarna ska vara mellan 6-12 år Transport: Vi transporterar utrustningen till er Personal: Vi tillhandahåller med en personal. Ni bistår med två. Tid: Aktiviteten pågår 4-5h  Placering: Gräsyta, eller konstgräs Övrigt: Det behövs eluttag vid platsen för aktiviteterna Pris: 4990:- Sälj åkband för 100:-/st, så har ni tjänat in kostanden på endast 50 deltagare! Allt utöver det läggs till lagkassan. Vi har åkband och kan hjälpa till med att ta betalt om så önskas. 

Eventpaket 4 - Large

Perfekt paket om ni är 100-200 deltagare! Exempelvis om ni arrangerar en cup, eller en familjedag med föreningen/skolan! Information Arrangerar ert lag en cup och erbjuda deltagarna något extra, ni kanske vill tjäna lite extra pengar till lagkassan, eller bara erbjuda föreningen/skolan barn på en oförglömlig dag? Detta paket är perfekt för att sysselsätta 100-150 barn och ungdomar. Vi kommer till er och genomför aktiviteten, men ni tillhandahåller även 2 personer som hjälper till. Då kan vi hålla nere kostnaden för aktiviterna. I detta paket ingår bumperfotboll, hinderbana, hoppborg, skottborg och Segway!   Det behövs en gräsyta eller konstgräsyta att vara på. Obs! Av säkerhetsskäl genomför vi inga aktiviteter på asfalt, betong eller andra hårda underlag.   Ingår:  1-2 planer bumperfotboll för 6 deltagare åt gången, med mål 1 uppblåsbar hinderbana 1-2 hoppborgar 1 prickskytte 1 speedshooting 2 Segways Ålder: Majoriteten av deltagarna ska vara mellan 6-12 år Transport: Vi transporterar utrustningen till er Personal: Vi tillhandahåller med två personal. Ni bistår med två ytterligare. Tid: Aktiviteten pågår 4-5h  Placering: Gräsyta, eller konstgräs Övrigt: Det behövs eluttag vid platsen för aktiviteterna Pris: 12000:- Sälj åkband för 100:-/st, så har ni tjänat in kostanden på 120 deltagare! Allt utöver det läggs till lagkassan. Vi har åkband och kan hjälpa till med att ta betalt om så önskas. Ni kommer även ha fler deltagare kvar när de spelat färdigt och då kan ni även sälja mer i caféterian! 

Eventpaket 5 - XL

Perfekt paket om ni är 200- deltagare! Exempelvis om ni arrangerar en cup, eller en familjedag med föreningen/skolan! Information Arrangerar ert lag en cup och erbjuda deltagarna något extra, ni kanske vill tjäna lite extra pengar till lagkassan, eller bara erbjuda föreningen/skolan barn på en oförglömlig dag? Detta paket är perfekt för att sysselsätta 200- barn och ungdomar. Vi kommer till er och genomför aktiviteten, men ni tillhandahåller även 2 personer som hjälper till. Då kan vi hålla nere kostnaden för aktiviterna. I detta paket ingår bumperfotboll, hinderbana, hoppborg, skottborg, fussball och Segway!   Det behövs en gräsyta eller konstgräsyta att vara på. Obs! Av säkerhetsskäl genomför vi inga aktiviteter på asfalt, betong eller andra hårda underlag.   Ingår:  1-2 planer bumperfotboll för 6 deltagare åt gången, med mål 1 uppblåsbar hinderbana 2-3 hoppborgar 1 prickskytte 1 speedshooting 1 Fussballspel 2 Segways Ålder: Majoriteten av deltagarna ska vara mellan 6-12 år Transport: Vi transporterar utrustningen till er Personal: Vi tillhandahåller med tre personal. Ni bistår med tre-fyra ytterligare. Tid: Aktiviteten pågår 4-5h  Placering: Gräsyta, eller konstgräs Övrigt: Det behövs eluttag vid platsen för aktiviteterna Pris: 19 900:- Sälj åkband för 100:-/st, så har ni tjänat in kostanden på endast 200 deltagare! Allt utöver det läggs till lagkassan. Vi har åkband och kan hjälpa till med att ta betalt om så önskas. Ni kommer även ha fler deltagare kvar när de spelat färdigt och då kan ni även sälja mer i caféterian! 

Sportsheart

Vi är även stolt sponsor till Sportsheart, vars koncept är att arbeta för inkluderande idrott. Genom inspiration, kunskapsspridning och utbildning bidrar vi till en glädjefylld, utvecklande och välkomnande idrottsmiljö. En miljö som ser, bekräftar och möter varje individ där han eller hon befinner sig som människa och idrottare.
 
Den inkluderande idrottsmiljön lägger grunden till en aktiv och hälsosam livsstil. Den erbjuder också ett positivt, meningsbärande sammanhang präglat av kamratskap och respekt som stärker individens självkänsla. I den inkluderande idrottsmiljön fortsätter fler med sin idrott, ur ökad bredd följer dessutom större topp.
 
Sports Hearts arbete vilar på modern idrottpsykologisk forskning och syftar till att skapa motivation till en livslång passion för idrott, oavsett om den leder hela vägen till landslagsuppdrag eller stannar vid goda motionsvanor. Vi gör det genom att komplettera de fysiska, tekniska och taktiska aspekterna av idrottande med kunskap om de psykologiska, sociala och emotionella delar individen behöver för att skapa en positiv och uthållig relation till idrotten.

Detta går helt i linje med Aktiv Skärgårds inställning till idrott och utövande. Se filmen ovan från 2017 års Camp!