• Boende Utö

    Brantvarpet - Autentiska sjöbodar

  • Boende Utö

    Glamping Sjöutsikten & Badklippan

  • Glamping

    Utsikt från Sjöutsikten!

    Boka Glamping

 

UTÖ - STUGOR OCH GLAMPING

Vi förmedlar uthyrning av två stycken autentiska sjöbodar på Utö, samt fyra stycken Glampingtält med fyra bäddar i varje tält. Tillgänglighet och Bokningsförfrågan görs i formuläret.

Incheckning sker mellan 15-18 hos Aktiv Skärgård. Kliv av båten vid Gruvbryggan och gå direkt till vänster, ca 100 meter.

Till Glampingtälten är det ca 800m promenad till tälten. Sista biten är genom skog varför vi rekommenderar att ni packar lätt och i väskor som går att bära. I tälten ingår 1,5 liter vatten per person, nybäddade sängar och handdukar. Frukost serveras vid tälten kl 9.

 

Brantvarpet ligger ca 2 km från Gruvbryggan och lämpar sig perfekt för klippbad, vandring o paddling! 1,5 liter vatten per person ingår. Det är promenad på skogsstig till Brantvarpet. Packa lätt i väskor som går att bära.

Välkomna! Vid frågor kring boende på Utö nås vi på info@aktivskargard.se, samt 070-266 12 32 på vardagar mellan 10-15


 

 

 

 

Boka här!

 

 

Glamping

2020 års stora succé fortsätter med årets nyhet Familjeklippan! 
Vi erbjuder fyra stycken tält som alla rymmer fyra personer vardera. I tälten sover man i sköna sängar bäddade med fint hotelllinne. Självklart finns det även handdukar till alla gäster. 
Frukost ingår i priset och serveras vid tältet. Vill man hellre promenera till Utö Värdshus och äta frukostbuffé går det också bra. 

Glampingtälten ligger avskiljt men endast en kort prommenad från varandra . Tälten ligger avskiljda från övrig camping, där toalett och dusch finns. Det krävs en kortare skogspromenad till Sjöutsikten och promenad längs klipporna till Badklippan och Familjeklippan. Läget på tälten är med andra ord riktig friluftscamping med fantastiska omgivningar utan att tumma en millimeter på standard och komfort.

Badklippan är ett stort Glampingtält på hela 20 kvadratmeter tältyta och 12 kvadratmeter altan. Tältet står 15 meter från vattenkanten som erbjuder både klippbad och stenstrand. 100 meters promenad bort återfinns Utös camping med sandstrand och servicehus. Tältet är inrett med en dubbelsäng och två enkelsängar.

Sjötsikten är ett stort Glampingtält på hela 20 kvadratmeter tältyta och 12 kvadratmeter altan. Tältet står i nära anslutning till havet på en upphöjd klippa, vilket ger en bedårande utsikt över Mysingen och södra ytterskärgården. En lättare klättring/promenad tar en till vattnet nedanför klippavsatsen som erbjuder både klippbad och bad från stenstrand. 150 meters promenad bort återfinns Utös camping med sandstrand och servicehus. Tältet är inrett med en dubbelsäng och två enkelsängar.

 

Årets nyhet är Familjeklippan, som består av två stycken stora Glampingtält på hela 20 kvadratmeter tältyta/st och varsina altaner på 12 kvadratmeter. Tälten står i nära anslutning till varandra och här bokar man båda tälten tillsammans. Perfekt för den stora familjen, eller två familjer som åker ut tillsammans. 

Det är endast ett stenkast till havet, vilket ger perfekta möjligheter för klippbad. En lättare skogspromenad tar er till tälten. 
 

150 meters promenad bort återfinns Utös camping med sandstrand och servicehus. Varje tält är inrett med en dubbelsäng och två enkelsängar. Totalt 8 personer får plats.


Vill ni boka endast ett tält, går det att göra från och med 7 dagar innan övernattningen. Kontakta oss då via telefon eller Mail så hjälper vi dig! Pris för 2 personer i ett tält är 2950:- 

 

SJÖBODAR

Vi hyr ut autentiska sjöbodar som har ett fantastiskt unikt läge precis vid havet. Avskilt och vackert. Enkel standard, med kokplatta och kylskåp som drivs med gasol. Stugorna är ej utrustad med el och utedass finns. 

Promenad genom skogen på mindre stigar, ej cykelväg hela vägen.

Brantvarpet 1 Stuga med 2 bäddar samt plats för ett barn.

Sjöbod med ett unikt läge precis vid havet. Avskilt och vackert. Enkelt boende på cirka 20 kvm, med kokplatta och kylskåp som drivs med gasol. Köksdel utrustat för enklare matlagning. Stugan är ej utrustad med el, men utedass finns. Det finns även utemöbler och grill. 1,5 liter vatten per person och dygn ingår i bokningen. Stugan städas av gästen vid utcheckning. 

Brantvarpet 2 består av två stugor med två bäddar per stuga.

Två mindre sjöbodar på ca 8+8 kvm med ett unikt och avskilt läge på klippa precis invid havet. Enkelt boende med gasoldriven kokplatta och kylskåp. Köksdel i ena stugan utrustat för enklare matlagning och stugan är ej utrustad med el. Utedass ligger i direkt anslutning till stugorna. 1,5 liter vatten per person och dygn ingår i bokningen. Stugan städas av gästen vid utcheckning. 

Brantvarpet ligger ca 2 km från Gruvbryggan och lämpar sig perfekt för klippbad, vandring o paddling! 

Video Glamping