• Boka Glamping

  Årets stora nyhet!

  Boka våra två Glampingtält med hotellstandard

 • Boka stuga

  Härliga fyrbäddsstugor vid vattnet

 • Boka korttidscamping

  Nära badstrand, kiosk, lekpark och servicehus

 • Badplats

  Med beachvolleyboll, kiosk, lekplats och massor av glass!

 

 

Ingarö Havscamping

Stugor, Glamping och korttidscamping

Vi förmedlar uthyrning av stugor, Glampingtält och korttidscamping på Södersvedsbadet/Ingarö Havscamping. Tillgänglighet och Bokningsförfrågan görs i formuläret.

Välkomna!

Kiosken på stranden har öppet dagligen under sommarlovet 9-17 för incheckning, utcheckning och betalning.


På nedanstående länk finns viktig information och förhållningsregler!

Viktig information! (113.04 KiB)

 

 

Stugor

Vi har fem stycken stugor placerade vid campingen med utsikt över vattnet. Stugorna är utrustade med enkelt kök, dusch och toalett. Varje stuga har 2 våningssängar tillgång till våra fina servicehus ingår givetvis i priset.

Glamping 

Årets nyhet när det gäller boende på Södersveds Havsbad är 2 mysiga Glamping Tält, placerade precis vid strandkanten på ön Storholmen, som ligger mittemot badbryggorna och kiosken.

Här kan ni njuta av en exklusivövernattningsupplevelse med närhet till natur och vatten. Tälten är personligt inredda och möblerade, med en 160cm säng och 1 st 90cm säng med sköna duntäcken och kuddar. Tänd en brasa i er egna kamin för högsta mysfaktorn. Ön delar ni med en flock får som betar på sommaren som är lite skygga för människor men kan komma att hälsa på om ni har tur.

Utanför varje tält finner ni en grillplats för mys och matlagning av grillpaketet som ni kan boka innan. Frukosten ingår och vårt mål är att erbjuda endast svenska (helst närproducerade) och ekologiska råvaror. Vill ni stanna mer än en natt? Lägg till ett lunch paket så ser vi till att ni har ett sortiment att välja emellan.

Boka här!

 

Se tillgänglighet och skicka bokningsförfrågan i nedanstående formulär. 
Vid frågor maila info@varmdoevent.se

Korttidscamping

Vi har nio stycken korttidsplatser placerade på Bäverängen. El ingår i korttidscampingplatserna och tillgång till våra fina servicehus ingår givetvis i priset.