Aktiv Skärgård Bastu och badtunna

Bastu och badtunna

 Vi har fyra badtunnor och bastu precis vid inloppet till Utö

Aktiv Skärgård Bumperfotboll

Bumperfotboll

Testa den nya sporten bumperfotboll, otroligt roligt för alla åldrar. Har du provat att spela fotboll iklädd en ännu större boll? Om inte så är det hög tid. Bumperfotboll är en mycket uppskattad aktivitet för grupper i alla åldrar. Kan man stå och springa kan man spela bumperfotboll.   Priser: Bumperfotboll 350:-/person Minsta debitering: 10 personer

Aktiv Skärgård Bygg ett team

Bygg ett team

Lär känna varandra utanför kontorslandskapet!  Tillsammans får ni i uppdrag att utföra olika moment som kräver samarbetsförmåga, lyhördhet inför varandra, närkontakt och uppmuntrande ord!  Några exempel på moment är att Utan att prata och utan att nudda mark ska ni hitta er egen plats utifrån en given instruktion på en stock…Ni måste trassla er själva ut ur en knut, bilda en figur med förbundna ögon samt bygga en mänsklig staty!  Tålamod blandat med skratt o skoj!

Aktiv Skärgård Cykelaktivitet

Cykelaktivitet

Teambuildingövningar och roliga aktiviteter, samtidigt som ni får en härlig cykeltur och uppleva sevärda ställen på Utö! Gruppen delas in i mindre lag, som ska ta sig till de olika platserna för att lösa uppdrag! Uppdragen kan vara kluriga, roliga och fysiska, men samtliga bygger på samarbete i laget! Det går även att addera fikastopp, eller lunchstopp på vägen!   

Aktiv Skärgård Kajakturer med guide

Kajakturer med guide

Är du på jakt efter det där lilla extra? Det där som ger ro så fort du blundar och tänker tillbaka?  Att paddla kajak i bedövande vacker skärgård mellan kobbar & skär, äta skärgårdsinspirerad lunch på en klippa och bara känna fullkomligt lugn. Ja, det här är just en sådan upplevelse! Vi har flera olika varianter av kajakturer med guide. Allt för att passa den grupp och de individer som ska paddla. Våra instruktörer och guider är utbildade, så ni kan känna er trygga på turen. 

Aktiv Skärgård Kajakuthyrning

Kajakuthyrning

Hyr kajak o paddla i fantastisk skärgårdsmiljö! Vi har flera olika modeller,  K1 (enmans), K2 (tvåmans) samt K3 med tre sittbrunnar för extra packning vid långtur, eller för medföljande barn som ej kan/orkar paddla själv. Det finns även enmans plastkajaker, superstabila o lätta att hantera för prova på tur i närområdet. Kapell, flytväst o paddel ingår i kajakhyran. Karta och kompass kan också hyras på plats. Vi hjälper dig gärna att välja kajakmodell utifrån erfarenhet o kunskapsnivå, samt tipsar gärna på trevliga paddlingsturer i närområdet kring Utö!  

Aktiv Skärgård Mångkamp

Mångkamp

Dags för Kick-off, konferens, en händelserik kundaktivitet, eller behöver ditt företag bara ett miljöombyte för en dag? Isåfall är utö den perfekta platsen för er! Tänk tradition, bedövande vacker skärgård paketerat i kombination med spännande aktiviteter och du får utö när det är som bäst! Femkamp är för er som vill ha utmanande aktiviteter med hög underhållningsfaktor. Ni tävlar antingen i lag där ni både måste samarbeta och visa individuella skickligheter för att lyckas. Eller så tävlar ni individuellt. Mycket nöje! Priser: Trekamp 390:-/person Minsta debitering: 10 personer Femkamp 490:-/person Minsta debitering: 10 personer Valbara grenar Blåsrör Paintballprickskytte Kajakpaddlingsstafett Sumobrottning Segwaystafett Airwheelstafett Water ball Standup paddle  Trampbåtstafett Lagskidor

Aktiv Skärgård Paintball

Paintball

Kronan har ett flitigt använt Skjutfält, vi har en lika flitigt använd paintballbana!   

Aktiv Skärgård Paintball Repmånad

Paintball Repmånad

Paket med mat och militärtält

Aktiv Skärgård Repellering

Repellering

Repellering är en svindlande övning som sätter fart på blodomloppet.  

Aktiv Skärgård Segway - Teknikbana

Segway - Teknikbana

Lika kul för barn som vuxna! 

Aktiv Skärgård Skärgårdskamp

Skärgårdskamp

Dags för Kick-off, är ni ute efter en utmanande kundaktivitet eller behöver ditt företag helt enkelt ett miljöombyte för en dag? Då är både Utö och Ingarö den perfekta platsen för er att mötas i skärgårdskampen!

Aktiv Skärgård Svenhippa - All inclusive Utö

Svenhippa - All inclusive Utö

Helhetsupplägg med aktivitet, boende och mat! Ska en bekant, nära vän eller släkting gifta sig? Då har ni mycket att planera, inte sant? Vi anordnar många svensexor och möhippor varje år och har alltid aktiviteter som i första hand fokuserar på brud eller brudgum. Det viktiga är att man har kul tillsammans när man besöker oss! Vi tror att hemligheten bakom en lyckad svensexa eller möhippa ligger i de små personliga detaljerna. Om ni låter oss göra ”grovjobbet” får ni tid över till det viktiga. Vårt paket innehåller därför allt ni behöver för en oförglömlig dag.  

Aktiv Skärgård Svenhippa - Fredagshippan Utö

Svenhippa - Fredagshippan Utö

Paketet för er som vill köra Svenhippan på en fredag med aktivitet, boende, mat och bastu. Anpassat i ett schema som fungerar efter en halvdag på jobbet. Detta paket lämpar sig även ypperligt som en lyxig AW när ni exempelvis vill fira något på jobbet.  

Aktiv Skärgård Svenhippa - Lilla All inclusive Utö

Svenhippa - Lilla All inclusive Utö

Paketet för er som har begränsat med tid eller pengar - Aktivitet, boende, mat och bastu. Allt samlat i ett väl genomtänkt upplägg med massor av möjligheter till egna inslag. Lilla paketet passar såväl er som vill göra något mer innan ni kommer till Utö som er som vill hålla kostnaden nere. Oavsett varför ni väljer lilla paketet innehåller det allt ni behöver för en oförglömlig dag.   Ska en bekant, nära vän eller släkting gifta sig? Då har ni mycket att planera, inte sant? Vi anordnar många svensexor och möhippor varje år och har alltid aktiviteter som i första hand fokuserar på brud eller brudgum. Det viktiga är att man har kul tillsammans när man besöker oss! Vi tror att hemligheten bakom en lyckad svensexa eller möhippa ligger i de små personliga detaljerna. Om ni låter oss göra ”grovjobbet” får ni tid över till det viktiga. Vårt paket innehåller därför allt ni behöver för en oförglömlig dag.  

Aktiv Skärgård Svenhippa - Stora All inclusive Utö

Svenhippa - Stora All inclusive Utö

Paketet för er som vill köra dubbla aktiviteter och slippa krångel! Ska en bekant, nära vän eller släkting gifta sig? Då har ni mycket att planera, inte sant? Vi anordnar många svensexor och möhippor varje år och har alltid aktiviteter som i första hand fokuserar på brud eller brudgum. Det viktiga är att man har kul tillsammans när man besöker oss! Vi tror att hemligheten bakom en lyckad svensexa eller möhippa ligger i de små personliga detaljerna. Om ni låter oss göra ”grovjobbet” får ni tid över till det viktiga. Vårt paket innehåller därför allt ni behöver för en oförglömlig dag.  

Aktiv Skärgård Workshop Hälsa

Workshop Hälsa

När presterar vi som bäst?  Hur vill jag må och vad behöver jag/min arbetsplats göra för att uppnå det? Hur peppar vi varandra på bästa sätt? Gör något kul med kollegorna samtidigt som ni lägger grunden för ett vidare hälsoarbete inom personalgruppen.  Ni kommer under en för- eller eftermiddag att delta i en workshop där våra ledare aktivt är med och tar fram underlag för att skapa arbetsglädje på jobbet. Du får som individ möjlighet att stanna upp och reflektera, diskutera med din kollega och genom aktiv medverkan skapa underlag för individ, grupp och ledning. Det ger möjlighet att skapa en bra och hälsosam arbetsplats!  Du kan t.ex. måla din kollega och ge positiv feedback, bygga en mänsklig staty, skapa en konstruktiv förslagslåda till chef och ledning. rita ditt eget hälsokors och sätt upp ditt eget må-bra mål.  För Arbetsgruppen som seriöst vill satsa på arbetsglädje och bibehållen Hälsa på arbetsplatsen!

Aktiv Skärgård Yoga

Yoga

Njut av Yoga under bar himmel!