Aktiv Skärgård Bumperfotboll

Bumperfotboll

Testa den nya sporten bumperfotboll, otroligt roligt för alla åldrar. Har du provat att spela fotboll iklädd en ännu större boll? Om inte så är det hög tid. Bumperfotboll är en mycket uppskattad aktivitet för grupper i alla åldrar. Kan man stå och springa kan man spela bumperfotboll.   Priser: Bumperfotboll 350:-/person Minsta debitering: 10 personer

Aktiv Skärgård Bygg ett team

Bygg ett team

Lär känna varandra utanför kontorslandskapet!  Tillsammans får ni i uppdrag att utföra olika moment som kräver samarbetsförmåga, lyhördhet inför varandra, närkontakt och uppmuntrande ord!  Några exempel på moment är att Utan att prata och utan att nudda mark ska ni hitta er egen plats utifrån en given instruktion på en stock…Ni måste trassla er själva ut ur en knut, bilda en figur med förbundna ögon samt bygga en mänsklig staty!  Tålamod blandat med skratt o skoj!

Aktiv Skärgård Kajakturer med guide

Kajakturer med guide

Är du på jakt efter det där lilla extra? Det där som ger ro så fort du blundar och tänker tillbaka?  Att paddla kajak i bedövande vacker skärgård mellan kobbar & skär, äta skärgårdsinspirerad lunch på en klippa och bara känna fullkomligt lugn. Ja, det här är just en sådan upplevelse! Vi har flera olika varianter av kajakturer med guide. Allt för att passa den grupp och de individer som ska paddla. Våra instruktörer och guider är utbildade, så ni kan känna er trygga på turen. 

Aktiv Skärgård Kajakuthyrning

Kajakuthyrning

Hyr kajak o paddla i fantastisk skärgårdsmiljö! Vi har flera olika modeller,  K1 (enmans), K2 (tvåmans) samt K3 med tre sittbrunnar för extra packning vid långtur, eller för medföljande barn som ej kan/orkar paddla själv. Det finns även enmans plastkajaker, superstabila o lätta att hantera för prova på tur i närområdet. Kapell, flytväst o paddel ingår i kajakhyran. Karta och kompass kan också hyras på plats. Vi hjälper dig gärna att välja kajakmodell utifrån erfarenhet o kunskapsnivå, samt tipsar gärna på trevliga paddlingsturer i närområdet kring Utö!  

Aktiv Skärgård Kalaspaket lilla Södersved

Kalaspaket lilla Södersved

Kom till Södersved på Ingarö och fira din födelsedag med släkt och vänner! Paketet passar alla barn som är mellan 4-12 år! Vad ingår Personal som tar hand om er Aktivitet Saft och popcorn Södersvedssviss (marängsviss på vårt vis) Godispåse till alla barn Present till födelsedagsbarnet Kaffe till 2 vuxna Val av aktivitetet Hinderbana Hoppborg Segway Bumperfotboll Pris Vardag 150:-/barn Helg 170:-/barn Ni behöver boka för minst 10 deltagare. Det finns inte någon maxgräns, dock kan vissa aktiviteter inte väljas om det blir för många barn. Rådfråga oss så hjälper vi er att rekommendera lämplig aktivitet åt er!    

Aktiv Skärgård Kalaspaket mellan Södersved

Kalaspaket mellan Södersved

Kom till Södersved på Ingarö och fira din födelsedag med släkt och vänner! Paketet passar alla barn som är mellan 4-12 år! Vad ingår Personal som tar hand om er Aktivitet Korv med bröd Saft och popcorn Södersvedssviss (marängsviss på vårt vis) Godispåse till alla barn Present till födelsedagsbarnet Kaffe till 2 vuxna Val av aktivitetet Hinderbana Hoppborg Segway Bumperfotboll Pris Vardag 170:-/barn Helg 190:-/barn Ni behöver boka för minst 10 deltagare. Det finns inte någon maxgräns, dock kan vissa aktiviteter inte väljas om det blir för många barn. Rådfråga oss så hjälper vi er att rekommendera lämplig aktivitet åt er!    

Aktiv Skärgård Kalaspaket stor Södersved

Kalaspaket stor Södersved

Kom till Södersved på Ingarö och fira din födelsedag med släkt och vänner! Dubbla aktiviteter för alla barn som är mellan 4-12 år! Vad ingår Personal som tar hand om er 2 aktiviteter Korv med bröd Saft och popcorn Södersvedssviss (marängsviss på vårt vis) Godispåse till alla barn Present till födelsedagsbarnet Kaffe till 2 vuxna Val av aktivitetet Hinderbana Hoppborg Segway Bumperfotboll Pris Vardag 220:-/barn Helg 240:-/barn Ni behöver boka för minst 10 deltagare. Det finns inte någon maxgräns, dock kan vissa aktiviteter inte väljas om det blir för många barn. Rådfråga oss så hjälper vi er att rekommendera lämplig aktivitet åt er!    

Aktiv Skärgård Kvällspaddling

Kvällspaddling

Paddling i fantastisk skärgårdsmiljö

Aktiv Skärgård Mångkamp

Mångkamp

Dags för Kick-off, konferens, en händelserik kundaktivitet, eller behöver ditt företag bara ett miljöombyte för en dag? Isåfall är utö den perfekta platsen för er! Tänk tradition, bedövande vacker skärgård paketerat i kombination med spännande aktiviteter och du får utö när det är som bäst! Femkamp är för er som vill ha utmanande aktiviteter med hög underhållningsfaktor. Ni tävlar antingen i lag där ni både måste samarbeta och visa individuella skickligheter för att lyckas. Eller så tävlar ni individuellt. Mycket nöje! Priser: Trekamp 390:-/person Minsta debitering: 10 personer Femkamp 490:-/person Minsta debitering: 10 personer Valbara grenar Yxkastning Blåsrör Paintballprickskytte Kajakpaddlingsstafett Sumobrottning Segwaystafett Speed-klättring Airwheelstafett Water ball Standup paddle  Trampbåtstafett Lagskidor

Aktiv Skärgård Segway - Teknikbana

Segway - Teknikbana

Lika kul för barn som vuxna! 

Aktiv Skärgård Segwaypolo

Segwaypolo

Segwaypolo är en variant av hästpolo, där i stort sätt samma regler följs. Istället för hästar används Segways. Vi spelar med anpassade klubbor, för att spelet ska bli så autentiskt som möjligt.

Aktiv Skärgård Skärgårdskamp

Skärgårdskamp

Dags för Kick-off, är ni ute efter en utmanande kundaktivitet eller behöver ditt företag helt enkelt ett miljöombyte för en dag? Då är både Utö och Ingarö den perfekta platsen för er att mötas i skärgårdskampen!

Aktiv Skärgård Svenhippa - Aktivitet och lunch Ingarö

Svenhippa - Aktivitet och lunch Ingarö

Ska en bekant, nära vän eller släkting gifta sig? Då har ni mycket att planera, inte sant? Vi anordnar många svensexor och möhippor varje år och har alltid aktiviteter som i första hand fokuserar på brud eller brudgum. Det viktiga är att man har kul tillsammans när man besöker oss! Vi tror att hemligheten bakom en lyckad svensexa eller möhippa ligger i de små personliga detaljerna. Om ni låter oss göra ”grovjobbet” får ni tid över till det viktiga. Vårt paket innehåller därför allt ni behöver för en oförglömlig dag.

Aktiv Skärgård Svenhippa - Aktivitetspaket Ingarö

Svenhippa - Aktivitetspaket Ingarö

I detta paket ingår två stycken aktiviteter. En ledarledd och en där ni själva kör aktiviteten! Detta paketet passar såväl er som vill göra något mer innan ni kommer till Ingarö som er som vill hålla kostnaden nere. Oavsett varför ni väljer lilla paketet innehåller det allt ni behöver för en oförglömlig dag.   Ska en bekant, nära vän eller släkting gifta sig? Då har ni mycket att planera, inte sant? Vi anordnar många svensexor och möhippor varje år och har alltid aktiviteter som i första hand fokuserar på brud eller brudgum. Det viktiga är att man har kul tillsammans när man besöker oss! Vi tror att hemligheten bakom en lyckad svensexa eller möhippa ligger i de små personliga detaljerna. Om ni låter oss göra ”grovjobbet” får ni tid över till det viktiga. Vårt paket innehåller därför allt ni behöver för en oförglömlig dag.

Aktiv Skärgård Workshop Hälsa

Workshop Hälsa

När presterar vi som bäst?  Hur vill jag må och vad behöver jag/min arbetsplats göra för att uppnå det? Hur peppar vi varandra på bästa sätt? Gör något kul med kollegorna samtidigt som ni lägger grunden för ett vidare hälsoarbete inom personalgruppen.  Ni kommer under en för- eller eftermiddag att delta i en workshop där våra ledare aktivt är med och tar fram underlag för att skapa arbetsglädje på jobbet. Du får som individ möjlighet att stanna upp och reflektera, diskutera med din kollega och genom aktiv medverkan skapa underlag för individ, grupp och ledning. Det ger möjlighet att skapa en bra och hälsosam arbetsplats!  Du kan t.ex. måla din kollega och ge positiv feedback, bygga en mänsklig staty, skapa en konstruktiv förslagslåda till chef och ledning. rita ditt eget hälsokors och sätt upp ditt eget må-bra mål.  För Arbetsgruppen som seriöst vill satsa på arbetsglädje och bibehållen Hälsa på arbetsplatsen!

Aktiv Skärgård Yoga

Yoga

Njut av Yoga under bar himmel!   

Aktiv Skärgård Zorb boll

Zorb boll

Spring i detta jätte hamsterhjul! Garanterad skrattfest!