Svenhippa - Fredagshippan Ingarö

Inquire Booking

Our English site is coming soon!
For more information in English please send a request!

Inquire Booking

BESKRIVNING AV PAKETET

I detta paket ingår allt för en oförglömlig dag! Självklart kan tiderna för de olika momenten justeras, men ett vanligt upplägg ser ut som följande:

Ni kommer ut till Ingarö på förmiddagen och då börjar ni dagen med en fysisk aktivitet som Beachvolley, eller Fotbollsmatch. Efter det lagar ni tillsammans en gemensam woklunch på en stor muurikka. Vi tillhandahåller alla råvaror och tillbehör som ni behöver och tillsammans tillagar ni lunchen.

Efter det finns möjlighet för lite egentid och sen är det dags för en rolig aktivitet! Vi har flera olika aktiviteter att välja mellan, men rekommenderar att ni väljer en aktivitet som passar bruden/brudgummen. Kajakpaddling, eller kajakpolo passar de som gillar vatten, bumperfotboll för den sporttokige och Segway som passar alla! Har ni svårt att välja en aktivitet, är mångkampen ett bra alternativ där det går att anpassa grenarna. Har flera av er kört Segway tidigare? Då kanske ni ska prova Segwaypolo eller Dodgeball på Segway!

På kvällen får ni tillgång till vår relaxanläggning med bastu och badtunna. Vi tillhandahåller även alla råvaror och instruktioner för att kunna tillaga en god tre-rätters grillmiddag. 

Egen dryck medtages av gruppen. Observera att alla måste vara nyktra under aktiviteterna.

Highlights

Paketet innehåller
  • Beachvolley/Fotboll/Minigolf
  • Muurikka lunch
  • Aktivitet (välj mellan Trekamp, Segwaystafett, Segwaypolo (+100:-/pers), Bumperfotboll, Kajakpaddling, eller Kajakpolo)

Pris: 470:-/person
Minsta debitering: 10 personer

Tillval/Uppgradering:
  • Extra aktivitet 270:-/p
  • Busstransport totalpris från 2000:- enkel resa

Route

  1. Gamla Ingarövägen 12
  2. Gamla Ingarövägen 12
  3. Gamla Ingarövägen 12
  4. Gamla Ingarövägen 12