Bumperfotboll

Testa den nya sporten bumperfotboll, otroligt roligt för alla åldrar.

Bygg ett team

Lär känna varandra utanför kontorslandskapet!  Tillsammans får ni i uppdrag att utföra olika moment som kräver samarbetsförmåga, lyhördhet inför varandra, närkontakt och uppmuntrande ord!  Några exempel på moment är att Utan att prata och utan att nudda mark ska ni hitta er egen plats utifrån en given instruktion på en stock…Ni måste trassla er själva ut ur en knut, bilda en figur med förbundna ögon samt bygga en mänsklig staty!  Tålamod blandat med skratt o skoj!

Hyr Kajak

Hyr kajak i fantastisk skärgårdsmiljö!

Kvällspaddling

Paddling i fantastisk skärgårdsmiljö

Lunchpaddling

Är du på jakt efter det där lilla extra? Det där som ger ro så fort du blundar och tänker tillbaka?  Att paddla kajak i bedövande vacker skärgård mellan kobbar & skär, äta skärgårdsinspirerad lunch på en klippa och bara känna fullkomligt lugn. Ja, det här är just en sådan upplevelse! Lunchpaddling är ett paket för dig som vill uppleva skärgården när den är som bäst! FÖlj med våra guider ut på en tur och njut!  Vi träffas hos oss kl 10:00 för en genomgång av kajakerna, paddlingsteknik och säkerhet. Därefter packar vi och paddlar ut. Vi letar upp en liten Ö som blir vår för en stund och där äter vi vår lunch.  Det här vill du inte missa!

Mångkamp

Dags för Kick-off, konferens, en händelserik kundaktivitet, eller behöver ditt företag bara ett miljöombyte för en dag? Isåfall är utö den perfekta platsen för er! Tänk tradition, bedövande vacker skärgård paketerat i kombination med spännande aktiviteter och du får utö när det är som bäst! Femkamp är för er som vill ha utmanande aktiviteter med hög underhållningsfaktor. Ni tävlar antingen i lag där ni både måste samarbeta och visa individuella skickligheter för att lyckas. Eller så tävlar ni individuellt. Mycket nöje!

Segway - Teknikbana

Lika kul för barn som vuxna! 

Segwaypolo

Segwaypolo är en variant av hästpolo, där i stort sätt samma regler följs. Istället för hästar används Segways. Vi spelar med anpassade klubbor, för att spelet ska bli så autentiskt som möjligt.

Skärgårdskamp

Dags för Kick-off, är ni ute efter en utmanande kundaktivitet eller behöver ditt företag helt enkelt ett miljöombyte för en dag? Då är både Utö och Ingarö den perfekta platsen för er att mötas i skärgårdskampen!

Svenhippa - All inclusive Ingarö

Ska en bekant, nära vän eller släkting gifta sig? Då har ni mycket att planera, inte sant? Vi anordnar många svensexor och möhippor varje år och har alltid aktiviteter som i första hand fokuserar på brud eller brudgum. Det viktiga är att man har kul tillsammans när man besöker oss! Vi tror att hemligheten bakom en lyckad svensexa eller möhippa ligger i de små personliga detaljerna. Om ni låter oss göra ”grovjobbet” får ni tid över till det viktiga. Vårt paket innehåller därför allt ni behöver för en oförglömlig dag.

Svenhippa - Fredagshippan Ingarö

Paketet för er som vill köra Svenhippan på en fredag med aktivitet, boende, mat och bastu. Anpassat i ett schema som fungerar efter en halvdag på jobbet. Detta paket lämpar sig även ypperligt som en lyxig AW när ni exempelvis vill fira något på jobbet.  

Svenhippa - Lilla all inclusive Ingarö

Paketet för er som har begränsat med tid eller pengar - Aktivitet, boende, mat och bastu. Allt samlat i ett väl genomtänkt upplägg med massor av möjligheter till egna inslag. Lilla paketet passar såväl er som vill göra något mer innan ni kommer till Ingarö som er som vill hålla kostnaden nere. Oavsett varför ni väljer lilla paketet innehåller det allt ni behöver för en oförglömlig dag.   Ska en bekant, nära vän eller släkting gifta sig? Då har ni mycket att planera, inte sant? Vi anordnar många svensexor och möhippor varje år och har alltid aktiviteter som i första hand fokuserar på brud eller brudgum. Det viktiga är att man har kul tillsammans när man besöker oss! Vi tror att hemligheten bakom en lyckad svensexa eller möhippa ligger i de små personliga detaljerna. Om ni låter oss göra ”grovjobbet” får ni tid över till det viktiga. Vårt paket innehåller därför allt ni behöver för en oförglömlig dag.

Workshop Hälsa

När presterar vi som bäst?  Hur vill jag må och vad behöver jag/min arbetsplats göra för att uppnå det? Hur peppar vi varandra på bästa sätt? Gör något kul med kollegorna samtidigt som ni lägger grunden för ett vidare hälsoarbete inom personalgruppen.  Ni kommer under en för- eller eftermiddag att delta i en workshop där våra ledare aktivt är med och tar fram underlag för att skapa arbetsglädje på jobbet. Du får som individ möjlighet att stanna upp och reflektera, diskutera med din kollega och genom aktiv medverkan skapa underlag för individ, grupp och ledning. Det ger möjlighet att skapa en bra och hälsosam arbetsplats!  Du kan t.ex. måla din kollega och ge positiv feedback, bygga en mänsklig staty, skapa en konstruktiv förslagslåda till chef och ledning. rita ditt eget hälsokors och sätt upp ditt eget må-bra mål.  För Arbetsgruppen som seriöst vill satsa på arbetsglädje och bibehållen Hälsa på arbetsplatsen!

Yoga

Njut av Yoga under bar himmel!   

Zorb boll

Spring i detta jätte hamsterhjul! Garanterad skrattfest!