Svenhippa - Fredagshippan Ingarö

Bokningsförfrågan

Paketet för er som vill köra Svenhippan på en fredag med aktivitet, boende, mat och bastu. Anpassat i ett schema som fungerar efter en halvdag på jobbet.

Detta paket lämpar sig även ypperligt som en lyxig AW när ni exempelvis vill fira något på jobbet.
 

Bokningsförfrågan

BESKRIVNING AV PAKETET

I detta paket ingår allt för en härlig eftermiddag tillsammans. Självklart kan tiderna och momenten justeras, men ett vanligt upplägg ser ut som följande:

Ni kommer ut till Ingarö efter lunch på fredagen och då startar vi med en fysisk aktivitet som Beachvolley, Fotbollsmatch, eller en kul minigolfmatch! Efter det finns möjlighet för lite egentid och sen är det dags för en rolig aktivitet! Vi har flera olika aktiviteter att välja mellan, men rekommenderar att ni väljer en aktivitet som passar bruden/brudgummen. Kajakpaddling, eller kajakpolo passar de som gillar vatten, bumperfotboll för den sporttokige och Segway som passar alla!  Har ni svårt att välja en aktivitet, är mångkampen ett bra alternativ där det går att anpassa grenarna.

På kvällen får ni tillgång till vår relaxanläggning med bastu och badtunna. Vi tillhandahåller även alla råvaror och instruktioner för att kunna tillaga en god wokmiddag. 

Egen dryck medtages av gruppen. Observera att alla måste vara nyktra under aktiviteterna.

Höjdpunkter

Paketet innehåller

  • Beachvolley/Fotboll/Minigolf
  • Aktivitet (välj mellan trekamp, segway, bumperfotboll, kajakpaddling, eller kajakpolo)
  • Bastu och badtunna
  • Muurikka middag

Pris: 590:-/person
Minsta debitering: 10 personer

Tillval/Uppgradering:

  • Busstransport totalpris från 2000:- enkel resa

Reseväg

  1. Gamla Ingarövägen 12